overview
       
     
brief
       
     
challenges
       
     
Testimonial Dentsu.jpg
       
     
MEETING ROOM 2 01 web.jpg
       
     
presentation room
       
     
bespoke meeting pod
       
     
library & research space
       
     
informal meeting Space
       
     
boardroom
       
     
fifth floor plan
       
     
overview
       
     
overview

Japanese minimalism meets Star Trek in this relocation project for Dentsu (now Dentsu Aegis network / mcgarrybowen). They have 11,000 sqft of studio space over four floors of this building by Future Systems in London W1.

brief
       
     
brief

We were tasked with creating spaces for different parts of the business who were coming together for the first time. The space needed to create a wow, whilst remaining a virtually blank canvass on which to display the agency's work.

challenges
       
     
challenges

The building interior was curvaceous, delicate and in some areas hand-finished. There were also chilled beams providing an extremely efficient and energy-saving services solution, but which severely impacted our need to create privacy and presentation spaces.

Testimonial Dentsu.jpg
       
     
MEETING ROOM 2 01 web.jpg
       
     
presentation room
       
     
presentation room
bespoke meeting pod
       
     
bespoke meeting pod
library & research space
       
     
library & research space
informal meeting Space
       
     
informal meeting Space
boardroom
       
     
boardroom
fifth floor plan
       
     
fifth floor plan