Overview
       
     
Brief
       
     
Challenges
       
     
Testimonial AAT.jpg
       
     
20070810-248 web.jpg
       
     
20070810-272 web.jpg
       
     
20070810-311 web.jpg
       
     
20070810-277 web.jpg
       
     
AAT_Light-blue-tint2.jpg
       
     
Overview
       
     
Overview

A relocation of the offices of the AAT, the professional body for accounting technicians, within the City of London in EC1. The new space measured 15,500 sq ft over two storeys. The resulting design was a major contributor in winning a Management Today ‘Change Management’ award.

Brief
       
     
Brief

The brief was to modernise the new offices and make the new brand, values and sense of youth into a focal point. The office had to offer complete transparency and be fully open-plan, with a fun and collaborative atmosphere and no allocated seats from the outset.

Challenges
       
     
Challenges

Our greatest challenges were changing people’s attitudes after 20 years of being in two buildings, arranged over 8 small floors and within lots of cellular offices. We undertook a company-wide critique of 156 people on the design and practicalities of the new space.

Testimonial AAT.jpg
       
     
20070810-248 web.jpg
       
     
20070810-272 web.jpg
       
     
20070810-311 web.jpg
       
     
20070810-277 web.jpg
       
     
AAT_Light-blue-tint2.jpg